3 ok, hogy miért legyen görög stílusú menyasszonyi ruhád!

Amikor menyasszonyi ruhát választasz, biztosan találkozni fogsz néhány olyan darabbal, amelyek megragadják a fantáziádat. Az egyik ilyen stílus a görögös, amely valljuk be, nyomot hagy az emberben. Mutatunk 3 okot, hogy ilyet válassz!

A menyasszonyi ruhaválasztás nem kis feladat. Először is meg kell találni, hogy milyen stílusút szeretnénk. Ha nem ragaszkodsz a habos-babos, nagy szoknyában bevonuló menyasszony képéhez, akkor meglehet, a görög esküvői ruhák lesznek a neked valók.

Íme, 3 gyönyörű darab, amiért érdemes elgondolkodnod rajta!

1. ok:  Visszafogottan kellemes

A félvállas megoldás nem csak kényelmes, de nagyon nőies is amellett, hogy visszafogott megjelenést kölcsönöz. Az arany szín minden menyasszony ékessége lehet.

Emellett ehhez a fazonhoz remekül áll a felfogott, de a leengedett haj is.

 

2. ok: Lehet nagyon szexi is

Nincs szükséged sellő alakú ruhára, hogy megmutasd az alakodat, ha egy ilyen mélyen dekoltált, felül szűk, alul pedig lágy esésű menyasszonyi ruhát választasz,

 

3. Más stílussal is kombinálható

Mert akár egy vintage hangulatú esküvői témában is jól mutat egy rövidsége miatt kislányos, ám esése és szabása miatt pazarul nőies esküvői ruha.

A görögös esküvői ruhával kiemelheted vállad, nyakad szépségét.

Köszönjük, hogy megteszed!

Ez az űrlap arra szolgál, hogy elküld nekünk a véleményedet. Hiba, észrevétel, javaslat és építő jellegű kritika esetén KÖSZÖNJÜK az őszinteségedet!

Sending

© Házasodnál 2020 - Készítette: repyx.com

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?