5+1 dolog, amiért alig várjuk a tavaszi esküvőket

Annak ellenére, hogy mennyire szeretem a téli esküvőket és mennyire támogatónak érzem magam velük kapcsolatban, eljött az idő, hogy azt mondjam: alig várom a tavaszt és vele együtt a tavaszi esküvőket is! Talán az lehet ennek az oka, hogy éppen Kanadában tengetem a téli/tavaszi félévemet – de inkább nevezzük csak télinek – és csak most ismertem meg úgy ténylegesen a „soha véget nem érő tél” kifejezését. Mármint természetesen ismertem ezt a kifejezést, de így, ahogy most, eddig még nem volt szerencsém meg is tapasztalni. Viszont tudom, hogy a világ más részein sem akar véget érni a tél – mint például Magyarországon sem, úgyhogy ábrándozzunk egy kicsit a tavaszi esküvők messzi világáról. (Zárójelben azért megjegyzem, hogy valószínűleg én leszek az utolsó, aki látni fogja a tavaszt, az előrejelzések szerint majd május környékén, Magyarországon azért hamarabb meg fog érkezni, mint ide Edmontonba, szóval azt hiszem, hogy itt én vagyok az, akinek nagy szüksége van az elkövetkezendő képekre és a reményre.)

Lássuk is azt az 5 meg egy dolgot, amiért alig várjuk őket!
✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦

Despite how much I love winter weddings and how supportive I feel myself regarding them, time has come to say: I can’t wait for spring and spring weddings. Maybe the reason is because I am currently spending my winter/spring semester in Canada – but let’s just call it winter – and I just met the expression ‘never ending winter’. (I mean I knew it of course, but never experienced it the way I constantly do here.) But I know that it still doesn’t want to come to an end in the other parts of the world either – for example in my beloved home country, Hungary, that’s why we have to daydream a little bit about the world of spring weddings. (On the side note I would like to mention, that probably I will be the last one who will see the spring – around May according to the weather forecast, in Hungary and the warmer parts of the World, you will see it earlier. So, I believe that it’s me who really needs the following pictures and some hope.)

Let’s see those 5 plus one things, why we wait spring weddings so much!

1: Virágok / Flowers


Virágok tavasszal, ó milyen eredeti! – mondaná most Miranda Az ördög Pradát visel című filmben. De hát mit lehet tenni? Ha tavasz van, akkor virágok is vannak, és mégis milyen másik eseményt tudunk elképzelni teljesen virágokba borulva, ha nem egy tavaszi esküvőt?

Florals for spring, groundbreaking – would be said by Miranda in The Devil Wears Prada movie. But what can we do? If it comes to spring, then it comes together with flowers as well, and what other event can be imagined with full of flowers if not a spring wedding?

2: Pasztel színek / Pastel colors


Tudom, tudom. Nem csak a tavasz miatt vagyunk oda teljesen a pasztell színekért, de nézzétek csak meg a fotókat! El tudnátok képzelni egy őszi esküvőt ezekkel a gyönyörű halvány rózsaszín, lila vagy korall ruhákkal vagy a baba-kék édességekkel? Biztosan nem. Szerintem azt mondhatjuk, hogy már az első márciusi napsütéstől imádjuk őket egészen a nyár végéig.

I know, I know. It’s not only the spring why we are totally into pastel colours but look at these photos! Would you picture a fall wedding with these beautiful pastel pink, purple or coral dresses and baby blue sweets? Definitely no. We can say that we adore them from the very first sunshine of March until the end of the summer.

3: Azok az aranyos kiegészítők / Those lovely accessories


Virágkonfetti, fejdíszek és apró kis díszek növényből? Netalán egy virágmotívumokkal borított kis táska? Mindet imádjuk, főleg, hogyha egy hangulatos esküvőn vannak jelen. Ne értsetek félre, a kiskutyát nem kiegészítőnek szántam, de ugye milyen aranyos az ő nyakéke is?

Floral confetti, flower crowns and small accessories made of plants or flowers? Maybe a small bag with floral pattern? We need them and adore them all especially on a spring ceremony. Please don’t misunderstand me, I didn’t want to present that cute dog as an accessory, but I am sure you would agree that his necklace is soooo adorable!

4: Nyitottabb lábbelik / More opened shoes


Csizmák és unalmas zárt cipők, ég veletek! Na jó, nem teljesen, hiszen a tavaszi esküvőkön is eshet az eső és bármikor jól jöhet egy menő bokacsizma, mint, amiket a képeken is láthattok. Viszont, azt is megfigyelhetitek, hogy végre köreinkben köszönhetjük a szebbnél szebb színű, nyitottabb balerinacipőket és magassarkúkat.

Goodbye winter boots and boring shoes! Okay, not totally, because it might rain on a spring wedding as well and you can never go wrong with some cool ankle boots what you can just see in the photos above. However, you can examince that we can finally welcome the more opened ballet-stlye flats and high heels in all the nice colours.

5: Új ötletek és trendek / New ideas and trends


Ha tavasz, akkor megújulás – és ez az esküvőkre is igaz! A borongós idő után sokkal befogadóbbak vagyunk az új stílusokra, színekre és ötletekre, amelyek aztán szuper esküvői dekorációt, ételeket, tortákat és hangulatot eredményeznek. Gyerünk tavasz, hadd jöjjenek azok a mesés ötletek!

If it’s spring then it’s reformation time as well – and it is also true for weddings. After all the grey and dusky weather, we are more receptive and opened for new styles, colours and ideas which can help us to create super wedding decoration, meals, cakes and ambiance. Come on Spring and let those fabulous ideas come!

+1: Jó idő és napsütés / Nice weather and sunshine


Az utolsó és egyben plusz 1 dolog pedig nem más, mint maga a tavasz: a szép és meleg idő, a napsütés, a kinti programok és események, a gyönyörű virágzás, a megújult természet és mindazok a dolgok, amik boldoggá tesznek minket egy hosszú, soha-véget-nem-érő tél után.

The last and plus 1 thing is basically nothing else but the spring itself: the nice and warm weather, the sunshine, the outdoor activities, blooming of beautiful flowers, renewed nature and all the things that make us happy after a long, ‘never ending’ winter.

✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦

Egyetértetek? Van valami, amit kihagytam? Szerintetek mi a legklasszabb a tavaszi esküvőkben? Írjátok meg kommentben vagy üzenetben! ♥

Do you agree? Is there something I forgot? What is the best thing in spring weddings in your opinion? Write me in the comment section or in a message! ♥

Simon Boglárka

Cikk forrása: https://princessejour.wordpress.com/2018/03/05/51-dolog-amiert-alig-varjuk-a-tavaszi-eskuvoket/

Hasonló érdekes cikkeket olvashattok Simon Boglárka esküvői blogján itt: https://princessejour.wordpress.com/

Köszönjük, hogy megteszed!

Ez az űrlap arra szolgál, hogy elküld nekünk a véleményedet. Hiba, észrevétel, javaslat és építő jellegű kritika esetén KÖSZÖNJÜK az őszinteségedet!

Sending

© Házasodnál 2021 - Készítette: repyx.com

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?