A 10 legfurább esküvői helyszín – Te melyiket választanád?

Kétféle esküvő létezik: a hagyományos és a teljesen extrém. Ez utóbbi jelszóval vágtak neki a nagy napnak az alábbi párok is.

Egy biztos, mindenki szeretné, ha nem csak a boldog párnak lenne emlékezetes a nagy nap, de a vendégsereg is emlegetné még jó pár évig az ő esküvőjüket. Ennek egyik legjobb módja, ha valami nagyon extrém helyszínt választunk a boldogító igen kimondására.

eskuvoi_haz

Bolondokháza. Szerencsére az esküvő idején már üresen állt.

 

jetpack_eskuvo

Jetpack-esküvő. Egyszerre úsznak és repülnek a boldogságtól.

 

hegymaszos_eskuvo

A hegymászás szerelmesei ha összekötik életüket. Szűk családi körben.

 

star_trek_eskuvo

A Star Trek-rajongók

 

furgon_eskuvo

Las Vegas a helyszín és egy furgon. Akinek már arra sincs ideje, hogy egy kápolnáig elmenjen, az rendelhet esküvői furgont.

 

temeto_eskuvo

A képen nem látszik ugyan, de ezt a szertartást egy temetőben tartották. A pár szerette volna megosztani a nagy napot szüleivel, akik már nem lehettek velük.

 

barkacsbolt_eskuvo

Barkácsboltban. Szerették volna pont ott tartani az esküvőt, ahol évekkel korábban megismerkedtek. Valahol a festékek és a csaptelepek között félúton.

 

twitter_eskuvo

Igazi modern török esküvő: az igent a Twitteren keresztül mondták ki egymásnak.

 

benzinkutas_eskuvo

Benzinkúton. Sajnos ebben az esetben nincs romantikus magyarázat: egyszerűen csak költséghatékonyságból a vőlegény munkahelyén tartotta meg a menyegzőt a görög pár.

 

vilag_eskuvo

A legnagyobb dobást az a pár követte el, akik a világ 30 különböző helyén házasodtak össze. A listán olyan helyek szerepelnek, mint Peru, Mexikó, Hollywood, Las Vegas, Hawaii, Chile, Antigua, Costa Rica, Kolumbia és Egyesült Krályság.

Forrás: http://www.nlcafe.hu/otthon/20151020/a-10-legfurabb-eskuvoi-helyszin/

Köszönjük, hogy megteszed!

Ez az űrlap arra szolgál, hogy elküld nekünk a véleményedet. Hiba, észrevétel, javaslat és építő jellegű kritika esetén KÖSZÖNJÜK az őszinteségedet!

Sending

© Házasodnál 2021 - Készítette: repyx.com

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?