10 kép, ami után jó ötletnek tűnik az esős esküvő

Minden menyasszony rémálma az, hogy a tökéletesen eltervezett, napos, felhőmentes esküvőjének keresztbe tesz az időjárás. Pedig még jól is jöhet egy nem várt vihar – hogy hogyan? Hát megmutatom!

Örülj, ha esik az eső, mert ha nem örülsz, akkor is esik – tartja a közmondás. Az esküvője napján azonban kevés önfeledten ugrándozó menyasszonyt tudok elképzelni, aki fülig érő szájjal, örömkönnyekkel a szemében újságolja telefonon a nemsokára megérkező legjobb barátnőjének, hogy „Képzeld, most nagyon örülök, mert szakad az eső! Igaz, hogy az időjárás előrejelzés három napig tartó szárazságot és napsütést mondott, erre váratlanul elkezdett esni – pont ma reggel -, de ennél csodásabb dolog ma nem is történhetett volna velem, végre elővehetjük a vésztartaléknak megrendelt ponyvákat és az esernyőket is! Királyság!”.Ha az ég úgy szakad le váratlanul, hogy egy eredetileg nem esős tematikájúra tervezett, amolyan, „keljünk-egybe-az-esőben-és-ázzunk-bőrig” stílusú esküvőt képzel el magának a viharrajongó pár, az szívás. Főleg akkor, ha szabadtéri esküvőről van szó. Persze, az ember lánya, na meg az esküvőszervezője a bokafájós, eső előrejelző rokonokkal karöltve, jobb esetben gondoskodik arról, hogy ne kétségbeesett sikolyokkal induljon a reggel, amikor kipillantanak az ablakon, hanem elfojtott mérgelődéssel és egy könnyen elővehető, eső biztos B tervvel.

A bomba biztos B tervhez – micsoda alliteráció! – elengedhetetlen egy strapabíró sátor, amelyekből valljuk be, már elég divatosakat és szépeket lehet kapni, általában pedig azért nem a szabad ég alatt ülnek a vendégek egy lakodalomban sem. Véd a nap és az eső ellen, belülről szépen fel lehet dekorálni, szóval, ha véletlenül nem gondolt volna valaki a sátorra, hát erősen ajánlom, hogy gondoljon! Ami a csapadék többi részét illeti, amely a bulit, a programokat vagy a fotózást befolyásolja, nem kell aggódni, hiszen nagyon hangulatos képeket lehet készíteni a pocsolyákban ugrálva és az esernyőket fotó kellékként felhasználva – csak legyen vízálló a szempillaspirálod!

Az eső pedig valljuk be, hogy különleges. Akármennyire is ellenkezünk, belátjuk, hogy minden esős nap más egy kicsit, mint a többi. Bár, a klímaváltozásnak köszönhetően elég jól hozzászokhattunk a mindennapi esőzésekhez, így már nem igazán hatnak az újdonság erejével, azért feldobhatja a buli hangulatát – csak pozitívnak kell lenni! Az erős, mentális koncentrációösszpontosítással még senkinek nem sikerült megállítania egy vihart sem, így jobb, ha Te is belátod: ha esik, akkor esik, nincs mit tenni. Próbáld meg élvezni a helyzetet, és meríts erőt az alábbi, fantasztikus és nagyon hangulatos képekből, amelyek ha hiszed, ha nem, esőben készültek – és mégis milyen jól mutatnak!

Na ugye, hogy túl lehet élni az esős esküvőt is! Legalábbis, a képek tanúbizonysága szerint, amelyek a BRIDES magazin cikkéből származnak, nagyon úgy tűnik, hogy már sokaknak sikerült.

Simon Boglárka, diplomás esküvőszervező és blogger

Olvassátok Simon Boglárka hasonlóan érdekes cikkeit: https://princessejour.wordpress.com

 Cikk forrás: https://princessejour.wordpress.com/2016/06/02/10-kep-ami-utan-jo-otletnek-tunik-az-esos-eskuvo/

Köszönjük, hogy megteszed!

Ez az űrlap arra szolgál, hogy elküld nekünk a véleményedet. Hiba, észrevétel, javaslat és építő jellegű kritika esetén KÖSZÖNJÜK az őszinteségedet!

Sending

© Házasodnál 2021 - Készítette: repyx.com

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?