2016 legdivatosabb esküvői virága

Ideje szemügyre venni az idei év legszebb és persze legdivatosabb esküvői virágcsokrait!Esküvő virágok nélkül? Na, azt már nem! Még ha valaki, egy teljesen egyszerű, “nem-hívunk-meg-senkit-mert-a-szerelmünk-csak-a-miénk” típusú esküvőt is tart, egy nyamvadt virágcsokor akkor is van legalább a kezében. Ha pedig egy nagyobb ceremóniát és lagzit tervez valaki, akkor az illatozó, színpompás virágok naná, hogy az első helyen vannak a beszerzendők listáján. Ezen a téren azonban nincs sok lehetőség a nagy változásokra vagy extrém választásokra, hiszen, amilyen virág éppen nyílik, az a divatos. És, amit esetleg nagyon szeretnénk egy téli esküvőn, lehet, hogy többször annyiba fog kerülni – sőt, inkább biztos -, mintha egy nyári ceremóniára szeretnénk ugyanazt a csokrot. A színek, stílusok természetesen évről évre változnak, viszont idén egy olyan virágok kerültek a középpontba, amikre talán nem is gondoltunk volna korábban. Ééééés ezek nem mások mint *drrrrrrrrrrrrr dobpergés* a:

Bazsarózsák – Peonies // Boglárkák

Rég láttam olyan virágos képet, amelyen nem szerepelt legalább egy bazsarózsa vagy egy boglárka. És az az igazság, hogy ezért nem okolhatunk senkit. Ők az idei év legmenőbb virágai! Bazsarózsákra és Boglárkákra – és nem csak azért mert így hívnak – egyszerűen szükségünk van az életben, mert szépek és óriási, pufi virágaik vannak, illetve minden színben jól néznek ki. Akkor hogyan is képzelhetünk el egy esküvőt nélkülük? Idén az alábbi színekben érdemes csokrot készíteni belőlük:

Rózsaszín

Eper joghurt – azaz pasztell rózsaszín és krém

Vörös

Fehér

Különleges színek

És most ideje megnézni a legszebb esküvői csokrokat, amelyek határozottan bazsarózsákból vagy boglárkákból készültek, és tökéletes példaként szolgálnak arra, hogy akár önmagukban vagy más virágokkal párosítva, megállják a helyüket az esküvőkön is – még menyasszonyi csokorként is!

menyasszonyi_csokrok_20
menyasszonyi_csokrok_21
menyasszonyi_csokrok_22
menyasszonyi_csokrok_23

menyasszonyi_csokrok_24

menyasszonyi_csokrok_25

menyasszonyi_csokrok_26

 

Úgyhogy, lányok, menyasszonyok, itt az ideje fontolóra venni a bazsarózsákat és a boglárkákat is, ha a menyasszonyi csokor kerül szóba!

Képek forrása: weheartit, BRIDES

Simon Boglárka

Cikk forrása: https://princessejour.wordpress.com/2016/05/21/2016-legdivatosabb-eskuvoi-viraga/

Hasonló érdekes cikkeket olvashattok Simon Boglárka esküvői blogján itt: https://princessejour.wordpress.com/

Köszönjük, hogy megteszed!

Ez az űrlap arra szolgál, hogy elküld nekünk a véleményedet. Hiba, észrevétel, javaslat és építő jellegű kritika esetén KÖSZÖNJÜK az őszinteségedet!

Sending

© Házasodnál 2021 - Készítette: repyx.com

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?