7 tipp a jó esküvőhöz

5 éve vagyok jó értelemben rabja az esküvők világának. Ez nem egy gyerekkori álom megvalósulása, hanem az életutam keresése közben kialakult szenvedély.

Esküvő szervezése egy nagy kihívás és néha kissebb nagyobb bosszúságot is okozhat Köllő Nóra esküvőszervező szerint

Szeretek esküvőre járni úgy, mint vendég, de úgy is, mint szolgáltató. Mindig ámulattal tudom csodálni a párt. Ha nem voltam részese az előkészületeknek, akkor eljátszom a gondolattal és elképzelem, hogy hogyan zajlott le számukra, hol tévedhettek, hol hoztak jó döntéseket. Magán az esküvőn és a házasokon is meglátszik, hogy milyen volt a nagy eseményt megelőző időszak.

Ha részese vagyok, akkor mindent tudok, és ez az, ami motiválni tud, hogy mindig izgalmas, új szituációkban, új személyiségekkel ismerkedek meg, és ezek töltenek fel engem, sarkalnak arra, hogy kihozzam magamból a maximumot.Így jutottam el ide is, hogy most kedves olvasó neked írom soraimat.Egy esküvő megszervezésének sok ága boga van, sok jegyespárnak, annak ellenére, hogy az egyik legboldogabb eseményként fogják fel, mégis tud okozni sok bosszúságot, fejfáját és veszekedést.

Sok pár „szomorúgóvá” válik az előkészületek alatt, értem ez alatt, hogy ellentétes érzelmi állapotba kerül.

Íme, az esküvő tippek:

  1. Merjetek egyediek lenni! Tartástok szem előtt, hogy ez a Ti esküvőtök, ne engedjétek, hogy rátok erőltessenek elképzeléseket.
  2. Milyen legyen az esküvőnk? Erre a kérdésre ketten kell, választ találjatok.
  3. Több szolgáltató munkáit nézzétek meg adott kategórián belül, hogy legyen viszonyítási alapotok.
  4. Időben keressétek fel a szolgáltatókat.
  5. Vőlegények legyen csere ingetek.
  6. Készítsetek útvonaltervet a vendégeknek, ha nagyobb távot kell utazniuk.
  7. Utolsó hétre egy közös, vagy nem közös, lazító programot iktassatok be.

Esküvő tippek a fiatal pároknak - Házasodnál

Tudnám még folytatni, de szándékosan korlátoztam le magam a bűvös számra, ugyanis hiszem azt, hogy az ördög a részletekben rejlik. Ahhoz, hogy egy esküvő az elképzeléseknek megfelelően történjen, mindig tervezni kell figyelve sok-sok apró tényezőre.

Köllő Nóra – Esküvői Cmv és szervező

Köszönjük, hogy megteszed!

Ez az űrlap arra szolgál, hogy elküld nekünk a véleményedet. Hiba, észrevétel, javaslat és építő jellegű kritika esetén KÖSZÖNJÜK az őszinteségedet!

Sending

© Házasodnál 2021 - Készítette: repyx.com

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?