Beauty tipp – biorezonanciával a tökéletes bőrért!

Sok emlék megmarad bennünk az esküvőkről, amelyeken résztveszünk életünk során. Jó esküvőknél meg százszorosan igaz ez a kijelentés. De az emlékek közül is a legmaradandóbbak egyike: a menyasszony szépsége. A tökéletes smink csak akkor igazán tökéletes, ha előtte a bőr megkapta a kellő löketet és sikerült újra vitaminokkal és tápanyagokkal telivé varázsolni.Sokféleképpen lehet felkészíteni a külsőnket a nagy nap előtt, de az elmúlt években lehetőségem volt profi szalonokat is tesztelni a menyasszonyaimnak köszönhetően.

Az egyik leghatásosabb kezelés kétségkívül a Harangvölgyi Institute szalonjaiban található, legalábbis szerintem. Anna esküvőjét én szervezhettem anno, és akkor ismertem meg elképesztő újításait a bőrápolás területén. Van például egy találmánya, egy biorezonanciával műkődő bőrápoló “gép”, ami valójában nem is gép, hiszen külső áramforrás nélkül működik. Ezzel és különleges masszírozó mozdulatokkal érik el a bőr állagának, feszességének és hidratáltságának, valamint öngyógyító készségének javulását. Anna gondolatait küldöm most nektek, hatékony bőrápolási tanácsok menyasszonyoknak, a Harangvölgyi Institute metodikája alapján.Menyassszony és vőlegény.Egy esküvő előtt, talán valamiért a végleges elköteleződés pszichológiájának köszönhetően, de rendet szeretnének tenni a menyasszonyok maguk körül, kívül-belül. A természetben is, ahogyan az embernél is, minden újjászületési folyamatot megelőz egy markáns búcsúzás a régitől, a szükségtelentől, attól, amit magunk mögött kell hagynunk ahhoz, hogy az újnak helyet tudjunk csinálni.Elbúcsúzunk a régi életünktől és kimondva is belevágunk egy új szakaszába az életünknek.

Esküvői pár sétál az erdőben.

Tipikus jelenség, hogy a menyasszonyok bőre ebben az időszakban gyakran gyulladásos állapottal reagál a kívül-belül bekövetkező változásokra. Ezt az állapotot “stresszes-bőrgyulladásnak” nevezik a kozmetikusok és bőrgyógyászok. Szerencsére a kozmetikai iparban is folyamatos megújulás zajlódik és ezért az elmúlt évek bőrápolási trendjei kezdik maguk mögött azt a régi “hiedelmet”, miszerint a gyuladt bőrt csak fájdalmasan, gőzöléssel, vagyis klasszikus tisztítással lehet csak helyreállítani. A Harangvölgyi Institute fejlesztései és technológiai újításai is ezzel a hozzáállással segítik a bőrmegújulás legfontosabb lépéseit.

1. Tisztítás + Méregtelenítés

A bőr és a pórusok tisztántartása létfontosságú a bőrlégzés és a bőr megújulása szempontjából. Itt kezdődik minden, enélkül hiába bármilyen hatóanyag, bármilyen kezelés, bármilyen kozmetikai és bőrgyógyászati eljárás, tartós eredményt nem lehetséges elérni, mert az eltömődött, hámló, száraz bőrfelület, vagy esetleg a gyulladt bőrfelszín nem képes arra, hogy felvegye és a megfelelő mélységekbe jutassa el az alkalmazott hatóanyagokat.

Honnan tudjuk, hogy eljött az idő a bőrünk méregtelenítésére?

– csak kenegetjük, kenegetjük a bőrt, mégis elmarad az áttörő bőrmegújulás

– fakó, szürke, élettelen az arcbőr színe

– érzékeny, pirosodik, gyakran kipattogzik az arcbőr

– a szemkörnyék ápolótól kipirosodik, könnyezik a szem

– mintha állandóan szomjas lenne a bőr, nem érezni a hidratált állapotot

– kiegyensúlyozatlan faggyútermelés

– apró grízek, mitesszerek megjelenésre a T-vonalban és az arc két oldalán

Ha ezek közül a tünetek közül bármelyik is jellemző ránk, akkor érdemes hallgatani a bőr hívó szavára. A nagy bőrtisztítás kezeléseket valójában időszaktól és nemtől függetlenül javasoljuk férfiaknak és nőknek egyaránt. Legjobb a rendszeres, legalább 2 havonta végzett bőrtíisztatás, de akik ilyen gyakorisággal nem tisztítják, azoknak találták ki 3 alkalmas kúrájukat, mely hatékonyan, innovatív módon és fájdalom nélkül tisztítja és méregteleníti a bőrt.

HV Magiq Skin

Itt jön képbe Anna találmánya, egy különleges bőrápoló gép, mely áram nélkül, kifejezetten méregtelenítésre fejlesztett, saját márkás krémcsaládjukkal fájdalommentessé teszi az arctisztítást. A HV MAGIQSKIN biorezonanciás kozmetikai géppel végzett kezelések során egy speciális hidrogéllel puhítják fel a bőrt és gőzölés, forró és szárító levegő nélkül nyitják meg a pórusokat és a mitesszereket. A kezelés annyira hatásos, hogy szinte “kipattanak” a bőrből a feleslegessé vált faggyúdarabok, így nem szükséges erőteljes nyomást és ezzel felesleges hegesedést okozni a bőrnek. Szinte hihetetelen, de érdemes kipróbálni, mert a kezelés után gyönyörű a bőr, nyugodtan lehet egyből egyéb programot szervezni. Napokig tartó gyulladásos állapottal ennél a tisztítóeljárásnál nem kell számolni. Ezért is annyira ideális menyasszonyoknak a felkészülés bármely szakaszában.

A kezelés során használt kozmetikumok illatanyag és tartósítószer mentesek, ezért kifejezetten ajánljott érzékeny bőrűek számára is.

Bőrápolás menyasszonyok számára.

Röviden összefoglalva: Harangvölgyi Anna Menyasszonyi csomagja három tényezőre fókuszál a legszebb bőr eléréséhez:

  • kíméletes és fájdalommentes bőrtisztítás,
  • méregtelenítés
  • táplálás/energetizálás.

Green Wedding menyasszonyoknak különösen javasolt, mert külső áram és mesterséges eljárások helyett a bőr saját regenerációs készségét erősíti, biorezonanciával!

fotók: pinterest, pinewoodweddings.com, harangvolgyi.hu

Madarász Zsuzsi, Green wedding esküvőszervező

Olvassátok Madarász Zsuzsi hasonlóan érdekes cikkeit: http://greenwedding.blog.hu/

 Cikk forráshttp://greenwedding.blog.hu/2016/05/29/beauty_tipp_biorezonanciaval_a_tokeletes_borert

Köszönjük, hogy megteszed!

Ez az űrlap arra szolgál, hogy elküld nekünk a véleményedet. Hiba, észrevétel, javaslat és építő jellegű kritika esetén KÖSZÖNJÜK az őszinteségedet!

Sending

© Házasodnál 2021 - Készítette: repyx.com

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?