Bemutatkozó – DatkiPhotos

Kezdjük az elején. Hogyan ismerkedtetek meg? Valószínű, hogy nem lenne most “DatkiPhotos” ha titeket nem hozott volna össze a sors.­

Mindig is tudtuk, hogy egymásnak rendelt a sors bennünket. Az elveink amik szerint kerestük egymást, ahogyan a családról gondolkodtunk, a céljaink, az egymás iránt érzett kölcsönös szerelmünk és szeretetünk. Több éves udvarlás is ezt erősítette meg bennünk, hogy mi ketten egyek vagyunk.

datkiphotos-hazasodnal.com-01

Hogyan vált belőletek esküvői fotós, miért választottátok ezt a szakmát?

­A kislányunk Júlia megszületésével rádöbbentünk, hogy mennyire rohamosan múlik az élet és milyen törékenyek is vagyunk. Szerettük volna minden pillanatát megörökíteni annak a szépségnek, amit átéltünk, így vettük meg az első fényképező gépünket. Először a fotózásban találtuk meg az alkotás örömét, majd pár évvel később kezdett kibontakozni, megnyílt előttünk a mozgóképek világa.

 

Hol tanultátok a fényképezés szakmai fogásait?

Először csak kreatív hobbiként indult ami a későbbiek során a mindennapi életünk része lett. A legtöbbet autodidakta módon sajátítottuk el, folyamatosan képezzük magunkat Workshopokon veszünk részt és több fotóstársaság tagjai is vagyunk.

 

Milyen témákban fotóztok még az esküvői fotózáson kívül?

Az esküvői fotózás nagyon közel áll hozzánk, hiszen a család alapítás kezdetéről szól. Egy mély kötelék megpecsételésébe engednek be bennünket ami végigkíséri majd az ifjú pár életét. Számunkra ez megtiszteltetés, hogy részesei lehetünk életük ilyen fontos eseményének.

datkiphotos-hazasodnal.com-02 datkiphotos-hazasodnal.com-03 datkiphotos-hazasodnal.com-04 datkiphotos-hazasodnal.com-05 datkiphotos-hazasodnal.com-06

A családi pillanatképek, gyerekek felhőtlen mindennapjainak a megörökítésétől az egyéni portrékészítésig fotózunk.

datkiphotos-hazasodnal.com-07 datkiphotos-hazasodnal.com-08 datkiphotos-hazasodnal.com-09 datkiphotos-hazasodnal.com-10 datkiphotos-hazasodnal.com-11 datkiphotos-hazasodnal.com-12

Feleségem egyik kedvenc témája az emberi test ábrázolásának szépsége amit glamour és fény-árnyék fotókban örökít meg .

datkiphotos-hazasodnal.com-13 datkiphotos-hazasodnal.com-14 datkiphotos-hazasodnal.com-15 datkiphotos-hazasodnal.com-16 datkiphotos-hazasodnal.com-17

Szerintetek mitől lesz egy fotó „jó fotó” ?

­A jó fotó mesél, élményt ad, érzelmeket nyújt. Nem vagyunk híve a sablonos beállított fotóknak, inkább az érzelmek, az elkapott egyedi pillanatok megörökítésére törekszünk.

 

Mi volt a legérdekesebb  élményetek esküvői fotósként?

­Inkább érzelmi szempontból hagynak mélyebb nyomot bennünk egyes esküvők. Emberi sorsokat látva, hogy az élet kemény viharától megedzett párok kitartanak egymás mellett és életüket összefonják örökre.

 

Mi az elvárásotok  a Házasodnál.com kösösségi oldaltól? Szerintetek hasznos az oldal ?

Az oldal szerintünk törekszik arra, hogy más legyen mint a többi és ez jó. A rendeltetésének kell eleget tegyen, hogy hasznosnak bizonyuljon.

datkiphotos-hazasodnal.com-18

 Volt már felkérésetek az oldalnak köszönhetően?

­Igen, volt  felkérésünk és egy foglalásunk is a Házasodnál.com által, idén augusztusra.

 

Mit javasoltok a Házasulandó pároknak, szerintetek mi alapján válasszon egy pár fotóst az esküvőjére?

­Minden fényképész egy kicsit másként látja és adja vissza az eseményeket. Azt szoktuk tanácsolni a pároknak, hogy nézzék meg hogyan dolgozunk és az alapján válasszanak az ízlésüknek megfelelő stílust.

datkiphotos-hazasodnal.com-19

Melyek a legsikeresebb képeitek , melyekre vagytok  a legbüszkébbek?

Minden pár egyedi, minden fotózás más történet. Az egyediségük, az a lelkiség amit képviselnek sokszor kifejezésre jut a képek hangulatában, ezért minden fotó mást mesél. Sok kedvencünk van

datkiphotos-hazasodnal.com-20 datkiphotos-hazasodnal.com-21 datkiphotos-hazasodnal.com-22 datkiphotos-hazasodnal.com-23

Melyik  a kedvenc esküvői videótok?

­A fent említett esküvőnek a videója a kedvenc videónk, azokat a mély érzelmeket tudtuk visszaadni amiket ott megélhettünk mindnyájan.

Köszönjük Datki Gyöngyikének és Szilárdnak, hogy válaszolt a kérdéseinkre, reméljük, a jövőben is nagyon sok fiatal párnak örökítik meg életük legszebb napját.

Datki Gyöngyike és Szilárd profilját  itt találod,  kérj ajánlatot tőlük!

http://hazasodnal.com/tagok/szilard_es_gyongyike_datki-kocsis/

datkiphotos-hazasodnal.com-24

Köszönjük, hogy megteszed!

Ez az űrlap arra szolgál, hogy elküld nekünk a véleményedet. Hiba, észrevétel, javaslat és építő jellegű kritika esetén KÖSZÖNJÜK az őszinteségedet!

Sending

© Házasodnál 2021 - Készítette: repyx.com

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?