Esküvőszervező feladatai

Ki Ő? Miben segíthet nektek?

Az esküvőszervező szolgáltatásainak idénybevétele nálunk még gyerekcipőben jár, azonban kezdem látni, hogy az emberek a sok inger hatására, ami éri őket (média, internet, stb.) lassan levetkőzik azt a nézetet, hogy pénzpocsékolás esküvőszervezőt fogadni, vagy, hogy luxuscikk lenne ezt a szolgáltatást igénybe venni.

Erdély szinten még eléggé gyenge az esküvőszervezők jelenléte, de ez nem baj, mert így legalább nem éljük azt, ami külföldön van. S kicsit nehézkes is esküvőszervezőként tevékenykedni, hisz mi felén még erősek a családi kötelékek, hála az égnek. Sokan szállnak be az esküvői előkészületekbe, tanáccsal, ötlettel, stb. Azonban ők nem látják át ezt a világot, mert adott esetben ők, csak 1-2 esküvőn vannak túl és nincs, ahonnan mélyreható tapasztalatuk legyen, nem ismerik a szolgáltatók széles körét, nem látják a buktatókat vagy a kiskapukat. Jó, ha segít a körülöttünk lévő szűkebb vagy tágabb kör, de ha fáj a fogunk, akkor nem a postástól kérünk segítséget, hanem a fogorvostól, akinek van tapasztalata, tanulta, hogy hogyan járjon el.

Esküvőszervező feladatai.
Mit várhattok el egy esküvőszervezőtől?

  • Legyen kreatív – mond el neki az álmaidat és kérd, hogy mondjon megvalósítási ötleteket.
  • Legyen felkészült – ismerjen, tudjon mindent az esküvők világáról. Kérdezz meg tőle mindent, amit tudni szeretnél, hisz ő azért van melletted az esküvődet megelőző időszakban, hogy a legnagyobb segítséged legyen.
  • Tartson veled – megkérheted, hogy kísérjen el helyszínt kiválasztani, ruhapróbára, menüt, sütit, tortát kóstolni. Adjon ötletet, hogy mi megvalósítható és mi nem. Keressen megoldást álmaid kivitelezésére.

Ha az ő elképzelései dominálnak, ha egyoldalú a kommunikáció, akkor azonnal keress más szolgáltatót. Ez egy bizalmi kapcsolat, pozíció, hisz több hónapon keresztül a szervező lesz a jobb kezed az előkészületekben, és hozzá bármikor fordulhatsz, ha kérdésed, aggályod, problémád van.

Egy esküvőszervező feladata, hogy a ti álmaitokat valósítsa meg, attól profi, hogy érti, mit akartok, és annak megfelelően cselekszik, keresi a szolgáltatókat, tesz ajánlatot nektek. Fontos a kölcsönös szimpátia. A dekorációt végző személy nem minősül esküvőszervezőnek, ne keverjük össze a szezont a fazonnal.

Egy jól megválasztott esküvőszervező rengeteg időt, energiát és nem utolsó sorban pénzt spórol meg a pár részére, ezért érdemes elgondolkodni azon, hogy igénybe vegyük ezt a szolgáltatást.

Köllő Nóra – Esküvői Cmv és szervező

Nóra adatlapját megtekintheted IDE kattintva!

Köszönjük, hogy megteszed!

Ez az űrlap arra szolgál, hogy elküld nekünk a véleményedet. Hiba, észrevétel, javaslat és építő jellegű kritika esetén KÖSZÖNJÜK az őszinteségedet!

Sending

© Házasodnál 2021 - Készítette: repyx.com

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?