Ezeket szerettük a legjobban 2016 nyári esküvőiben

Kedvenc nyári esküvő trendjeink az idei főszezonból.

Ahány menyasszony, annyi esküvő. Az aktuális trendek azonban visszaköszönnek a legegyedibb esküvői fotóról is, így szerencsére össze tudjuk gyűjteni, hogy melyek voltak azok az elemek, amelyek többé-kevésbé megtalálhatóak voltak 2016 nyarán a hazai és nemzetközi lagzikon is. A főszezon sajnos véget ér(t), hiszen jön az ősz – vagy már itt is van? -, ami nem egyenlő azzal, hogy az álmodozás és nosztalgiázás is abba maradhat, úgyhogy lássuk is az idei kedvenceket!

Virágos fejdíszek

Tudom, mit gondoltok. Virágos fejdíszek 2016-ban? Na, ne már! Igen, valóban mindenki azt hangoztatta – az esküvőszervezők, a divatszakértők, na meg a híres-neves magazinok is -, hogy idén már egyáltalán nem lesznek divatosak a virágos fejdíszek, és jobb búcsút inteni nekik az esküvőkről is. Sajnos vagy nem sajnos – én személy szerint nagyon is kedvelem őket – ez a jóslat nem jött be, hiszen rengetek menyasszony és koszorúslány tündökölt virágkoszorúval és különféle díszekkel a fején – mi pedig imádtuk az összeset!

Minimalista torták

Ez a jóslat bejött. Az úgynevezett pucér torták virágkorukat élik, a nyár legtöbb esküvőjén ők bukkantak fel – ami nem is csoda, hisszen gondoljunk csak bele, hogy mégis ki tudna megenni egy csomó bevonatot, csokit vagy marcipánt a negyven fokban? Mondjuk én, de ez most mindegy. Viszont a nagy melegben azért a minimalista, nem agyon cicomázott, visszafogottabb dekorral megáldott torták jobban estek a leizzadt vendégseregnek – legalábbis a statisztikák erről tanúskodtak. Mi pedig nagyon szerettük nézegetni őket a menyasszonyi csoportokban. (Valaki, erősítse meg, hogy tényleg olyan finomak, mint ahogy a képeken kinéznek!)

Élénk rúzsok

Még télen írtam arról, hogy illik-e sötét vagy élénk színű rúzst viselni az esküvőkön. Hát, mit ne mondjak, úgy látszik nagy hatással volt a menyasszony-társadalomra az írásművem, ugyanis ezen a nyáron nagyon is előtérbe kerültek az élénk rúzsok és a szájhangsúlyos sminkek, mi pedig nagyon örültünk nekik, hiszen olyan széépek!

Pasztell színek

Dekor, koszorúslányruha, smink, haj vagy körmök? Mindegy, csak pasztell színű legyen! Azt hihetnénk, hogy ez volt az idei nyár jelmondata, annyi pasztell szín lepte el az esküvőket – amiért természetesen nem is hibáztathatunk senkit, hiszen hogy is lehetne ellenállni ezeknek a csodás árnyalatoknak?

Nyitott hátú esküvői ruhák

Természetesen biológiai reflex, hogy a nagy melegben igyekszünk megválni a felesleges, a forróságot csak fokozó ruhadarabjainktól. Ez a menyasszonyi ruhák tekintetében is igaznak bizonyult idén, hiszen rengeteg menyasszony választotta a mély hátkivágással ellátott ruhák nyújtotta megoldást a legmelegebb napokon. Egy kis csipke, egy szép kivágás és kit is zavar a kánikula? Reméljük, sokan választják még jövőre is ezt a ruhaváltozatot!

Feliratos pólók

Itthon is egyre elterjedtebb, illetve jópofa jelenség lett az, hogy az újdonsült feleségek magukon hirdetik friss családi státuszukat (mármint azt, hogy feleségek lettek vagy lesznek). Pólók, fürdőruhák – csak a megfelelő ruhadarabot kell megtalálni ahhoz, hogy az utcán vagy a nászút során jelezni lehessen: itt bizony az ifjú pár (egyik tagja) érkezik!

Természetesen még bővíthetnénk a felsorolást a lájkgyűjtű-lánybúcsús képekkel, amiket nem gyűztünk lájkolni meg osztogatni a közösségi oldalakon, nehogy valaki azért ne menjen férjhez az utolsó pillanatban, mert nem kedvelték 500-an a fotóját, vagy a környezet és növénykímélő  örökcsokrokkal is, de mivel ezek elég megosztóak, inkább nem is áradoznék róluk hosszabban. Lehet, hogy majd jövőre!

Nektek mi volt a kedvencetek? 

 

Simon Boglárka

Cikk forrása: https://princessejour.wordpress.com/2016/09/19/ezeket-szerettuk-a-legjobban-2016-nyari-eskuvoiben/

Hasonló érdekes cikkeket olvashattok Simon Boglárka esküvői blogján itt: https://princessejour.wordpress.com/

Köszönjük, hogy megteszed!

Ez az űrlap arra szolgál, hogy elküld nekünk a véleményedet. Hiba, észrevétel, javaslat és építő jellegű kritika esetén KÖSZÖNJÜK az őszinteségedet!

Sending

© Házasodnál 2021 - Készítette: repyx.com

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?