Ilyet még nem láttál! Esküvői eper szobor

BREAKING NEWS! Ha nem láttál még igazán elképesztő esküvői eper szobrot, itt az ideje, hogy jól megnézd és beleszeress!Korábban már számtalanszor – na, jó, körülbelül kétszer-háromszor – áradoztam a The Strawberry Project Budapest csokiba mártott epreiről, majd az eper világnapján is kifejtettem a nem teljesen objektív véleményem, hogy mégis hányféleképpen lehet felhasználni a világ – egyik – legfinomabb gyümölcsét egy olyan emelkedett ünnepen, mint az esküvő. Most viszont, nem mehetünk el szó nélkül az új epercsoda mellett, amelyet ISMÉT a Strawberry Projectnek köszönhetünk. (Köszönjük, köszönjük!)

Mindenki kedvenc csokis epres vállalkozása most egy kifejezetten esküvőkre szánt installációval rukkolt elő, ami nem más, mint ez a gyönyörű (és biztosan nagyon finom is) eper szobor. Vessetek csak rá egy pillantást! *woaaaaah*

Eper szobor

A remekmű tökéletes dísze lehet a desszertasztaloknak, bár szerintem az oltárhoz is ki lehetne tenni nyugodtan, sőt, akár az esküvői torta is kiváltható vele – bár ezt csak az elvetemült eperrajongóknak ajánlanám, a násznép azért biztosan számít egy jól bemázolt tortára. Akármilyen sorsot is szánt neki az ég, az garantált, hogy a fotókon NAGYON jól fog mutatni! Ha valaki szeretné mérnöki pontossággal kiszámítani az eperépítmény magasságát vagy területét, nem kell pánikba esni, mondom is a paramétereket:

  • 108 eperből tevődik össze,
  • amelyből 75 csokoládés, a többi sima,
  • 4 kilogrammot nyom,
  • és 3 emelet magas.

A képen látható epercsoda étcsokoládéba mártott eprekből, cukor hozzáadása nélkül készült, így még a diétázóknak is kedvezhetünk az esküvőn – bár amúgy is csak gyümölcs a 80%-a, így tulajdonképpen a legtejcsokisabb eprek sem olyan hízlalóak- (Legalábbis én ezzel nyugtatom magam.)

Bármilyen stílusú és ízű eprekből rendelhető az installáció, sőt gyanítom, hogy a mérettel és az eprek számával is lehet variálni. Ha megjött a kedved egy ilyesféle gyönyörűséghez, akkor nagy szerencséd van, hiszen a téli szezonban még bátran lehet eperszobrokat tervezgetni és ízeket válogatni – ehhez pedig nincs más dolgod, mint felkeresni a The Strawberry Projectet!

Simon Boglárka

Cikk forrása: https://princessejour.wordpress.com/2017/01/05/ilyet-meg-nem-lattal-eskuvoi-eper-szobor/

Hasonló érdekes cikkeket olvashattok Simon Boglárka esküvői blogján itt: https://princessejour.wordpress.com/

Köszönjük, hogy megteszed!

Ez az űrlap arra szolgál, hogy elküld nekünk a véleményedet. Hiba, észrevétel, javaslat és építő jellegű kritika esetén KÖSZÖNJÜK az őszinteségedet!

Sending

© Házasodnál 2021 - Készítette: repyx.com

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?