Jelek, hogy össze kéne kötnöd Vele az életed

5 jel, amelyek azt bizonyítják, hogy olyasvalakivel vagy együtt, akivel össze kellene házasodnod.

A BRIDES magazin szakértői összeállították azoknak a jeleknek a listáját, amelyek alapján meg tudod ítélni, hogy vajon olyasvalakivel randizgatsz, vagy együtt, netalán élsz együtt, akivel működőképes lenne a házasságotok is. Természetesen mindig vannak kivételek, nem kell kétségbeesni, ha valamelyik állítás nem igaz véletlenül pont Rátok, de kiindulási alapnak jól jöhetnek, hogy elgondolkozz rajta, milyen irányba is tart a kapcsolatotok vagy, hogy min kellene változtatni. Ha az alábbi pontokat képzeletben mind kipipálod, gyanús, hogy a párodból tökéletes férj válna és hozzá kéne menned feleségül!

1: Túl tudtok lépni a veszekedéseken

Minden kapcsolatban vannak viták. Az viszont már nem minden esetben működik, hogy ne ajtócsapódással és csendesen feltörő, majd keserű zokogással érjenek véget a veszekedések. A veszekedések végkimenetele a felek temperamentumából adódik, a lényeg az, hogy utána mindig térjetek vissza egymáshoz, és még ha egy kis külön töltött idő után is, de beszéljétek át a gondolataitokat, nézeteiteket, hogy megértsétek egymást. Jó jel, ha nyitottak, higgadtak tudtok (próbáltok) maradni és képesek vagytok áthidalni a nagyobb vitákat is, utána pedig közelebb érzitek a másikhoz magatokat, mintsem távolabb – így nagy valószínűséggel képesek lesztek együtt túllépni a házasság keményebb vagy nehezebb időszakain is.

2: Megnevettetitek egymást

A nevetés a legjobb orvosság. A házasságé is. Ha meg tudjátok nevettetni egymást, önfeledten tudtok együtt szórakozni, nem unjátok halálosan egymás vicceit – az már mondhatni 80% siker. Bár nem vagyok jó annyira a valószínűség számításban, és erre a BRIDES szakértői nem tértek ki ennyire specifikusan. Ők azt mondják, az egészséges párkapcsolathoz elengedhetetlen a humor és, hogyha szükséges, képesek legyünk magunkon is nevetni.

3: Már (sikeresen) teszteltétek a kapcsolatotokat

Amikor összejöttök még minden friss, új és tökéletes – ez a helyzet ideálisnak nevezhető, így azt hiheted, hogy ez örökre így is marad. Hát, sajnos nem. Csak a személyes kihívások, változások és csalódások közben tudjuk meg a hónapok és évek során, hogy mennyire erős és mennyire ideális ténylegesen egy kapcsolat. Ne felejtsd el, hogy mindketten változtok a hétköznapi események hatására és könnyen megeshet, hogy más irányba. Ha kibírtatok együtt egy nehéz időszakot és még mindig pozitívak a kilátások, nagy rá az esély, hogy olyan ember mellett vagy, akihez hozzá kéne menned!

jelek_eskuvore

4: Teljesen kényelmesen érzitek magatokat egymás mellett

A kényelem alatt nem azt értem, hogy nem feszengsz a párod előtt fehérneműben (mert ennyi erővel meg egy kis magabiztossággal, az összes férfihez hozzámehetnél a strandon), hanem azt, hogy mindent meg tudsz vele beszélni, biztonságban érzed magad, amihez hozzátartozik az is, hogy megbecsül és tisztel téged. És te is őt. Ez a kényelem azt is jelenti, hogy bátran követhetitek az álmaitokat, mert közben mindig ott lesztek egymásnak.

5: Összehangoltak a jövőről alkotott képeitek

Az egy biztos jele annak, hogy nem kell valakivel összeházasodnod, ha totálisan különböző elképzelésetek van a jövőt illetően. Mondjuk, ő úgy tervezi, hogy elköltözik Japánba animéket rajzolni, míg te Magyarországon maradnál és a saját karrieredre összpontosítanál. Ő három gyereket szeretne, te meg egyet se. Ő utál utazni és kimozdulni, míg te bejárnád a világot és eszedbe sem jut otthon heverészni. Na, az ilyen életcélok nem összeegyeztethetőek hosszú távon. Mármint, ha nagyon-nagyon akarjátok, egy bizonyos szintig talán összehangolhatóak, viszont lesz egy pont, amikor ütköznek az elképzelések és onnan nincs visszaút. Az ideális az, ha hasonlóan gondolkodtok, és nem szeretnétek több ezer kilométerre költözni a másiktól – vagy legalábbis nélküle nem. Amíg csak randizgatsz valakivel, tök oké, hogy ne legyen ugyanaz az elképzelésetek, viszont a házasság már más tészta. Ha hasonlóan gondolkoztok legalább az alap dolgokat illetően – mint lakóhely, elköteleződés, karrier, pénz és a többi – akkor az már jó alapja lehet a házasságnak is!

Simon Boglárka

Cikk forrása: https://princessejour.wordpress.com/2016/06/18/jelek-hogy-ossze-kene-kotnod-vele-az-eleted/

Hasonló érdekes cikkeket olvashattok Simon Boglárka esküvői blogján itt: https://princessejour.wordpress.com/

Köszönjük, hogy megteszed!

Ez az űrlap arra szolgál, hogy elküld nekünk a véleményedet. Hiba, észrevétel, javaslat és építő jellegű kritika esetén KÖSZÖNJÜK az őszinteségedet!

Sending

© Házasodnál 2021 - Készítette: repyx.com

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?