Ötletek leánybúcsúra

Lejárt a nagyböjti időszak, úgy hogy kezdődik az idei esküvői év. Gondolom, már sokan ábrándoztok a Nagy Napról, lesitek, hogy milyen időt jósolnak arra a hétvégére. Na de még mielőtt elérkezne az a bizonyos nagybetűs nap, az előtt még rengetek tennivaló akad.

Én most inkább a lazítósabb felét érinteném a témának, és segítenék pár ötlettel az esküvő előtti bulicska megszervezésében, ami nem más, mint a lánybúcsú. Igaz, hogy ennek a megszervezése az nem a menyasszony feladata, hanem a barátnők ún. kötelessége, feltéve, ha akarsz egyáltalán, de én javaslom, hogy legye, jó alkalom a lazításra, a stressz kiengedésére. Bízom benne, hogy azok a barátnők szervezik számodra meg a leánybúcsúdat, akik ténylegesen ismernek és tudják, hogy mi az, ami te vagy és mi az, ami nem okoz számodra majd kellemetlenséget. Nem gáz, ha érdeklődtök, hogy van valami elképzelése a menyasszonynak vagy teljesen szabad kezet hagy nektek. A kommunikáció csodákra képes.

Csapjunk is a lovak közé 🙂

Mi is kell egy jó leánybúcsú megszervezéséhez?

 • egy jó társaság
 • menyasszonytól listát kérni, hogy kik azok, akik jelen kell legyenek
 • szánjatok időt az előkészületekre, ne az esemény előtti este töltsetek le kérdéseket, fogadalmakat a netről, mű lesz az egész
 • ismerni kell a menyasszony határait, mi az ami nem lesz számára kényelmetlen… jó tudom, hogy ez a buliról, a féktelen jókedvről szól, de gondolom neked is kellemetlen lenne olyan dolgot megtenni, ami nem te vagy. Kerüljétek a kínos szituációkat.
 • el kell dönteni, hogy milyen jellegű lesz a lánybúcsú
   nagy party – ivászat
   nyilvános helyen lesz, ahol bárki csatlakozhat a bulihoz
   zártkörű, csak a meghívott személyek
   kibéreltek kis házikót, nyaralót
   wellness kiruccanás
   csajos együttlét, meghitt hangulat
   meglepetés vendégek (szexi fiúk  )
   egy napos, több napos
   tematikus
 • szabjátok személyre az eseményt, a szövegeket, feladatokat
 • ha meg van a buli jellege, akkor állítsatok össze költségvetést
 • feladatok leosztása – ne akarjon mindent egy személy megoldani, nem hiába mondják, hogy több szem többet lát
 • igények fölmérése, el kell dönteni, hogy mit isztok, esztek
 • kellékek, ajándékok, ital, kaja beszerzése – igyekezzetek hasznos ajándékot vásárolni
 • És az utolsó tipp, ami szerintem a legfontosabb, ne az esküvő előtti napokban legyen megtartva a buli. Kevés női szervezet reagál jól a kevés alvás és sok pia kombinációjára, és az utolsó héten tudom, hogy minden menyasszony pihenésre vágyik, kicsi nyugira. Szóval, ha nem egy nagy buli előtt álltok, akkor mehet az utolsó hét is, de ha erezd el a hajamat, dínom – dánomot szerveztek, akkor mindenképp az esküvő előtti hetekre időzítsetek.

Jó pár alkalommal szembesültem már azzal, hogy sok barátnő, aki ott kellene legyen a leánybúcsún, az külföldön él, esetleg maga az ara jelölt is, ezért én azt mondom, hogy a mai rohanó és felpörgött világban lánybúcsút tartani esküvő előtt bármikor lehet, csak jól meg kell szervezni a dolgokat.
Hajrá lányok, kívánok számotokra felejthetetlen lánybúcsút, jó értelemben 🙂

Köllő Nóra – Esküvői Cmv és szervező

Nóra adatlapját megtekintheted IDE kattintva!

Köszönjük, hogy megteszed!

Ez az űrlap arra szolgál, hogy elküld nekünk a véleményedet. Hiba, észrevétel, javaslat és építő jellegű kritika esetén KÖSZÖNJÜK az őszinteségedet!

Sending

© Házasodnál 2021 - Készítette: repyx.com

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?