Szereted a kutyákat? Akkor jó feleség leszel

11 ok, hogy a kutyabolond nőkből válik a legjobb feleség.Azt a mondást mindenki ismeri, hogy „A kutya az ember legjobb barátja.” Viszont most itt az ideje, hogy egy másik is bevésődjön az emlékezetünkbe, miszerint „A kutyabarát nőkből lesznek a legjobb feleségek.”

Sok mendemonda és sztereotípia kering a macskás nőkről, ahogy különc módon, nem törődve a társadalmi és családi kapcsolatokkal, egyedül élnek több nyávogó kedvencükkel – akármennyire is ellentétesen hangzik ez a kijelentés. A kutyás nőkről valamilyen oknál fogva azonban, nem terjedtek el ilyen misztikus beidegződések, sokkal elfogadottabbnak tűnik az, ha valaki kutyákkal él együtt. Akárhogy is, alaptalanul vagy megalapozva, a kutatások azt mutatják, hogy a kutyabarát hölgyek valóban jobb feleség alapanyagoknak bizonyulnak, mint az átlag vagy más állatokat tartó társaik. Lássuk is, hogy miért!

kutya-kedvelok-jo-felesegek-01

1 – Nagy szívük van

Függetlenül attól, hogy a menhelyről mentik meg vagy vásárolják szőrös kedvencüket, senki sem mondhatja azt rájuk, hogy szívtelenek – hiszen egy aranyos, ugató lény csak nagyobbá teheti az ember szívét.

2 – Nem futnak el a kötelezettségektől

Gazdinak lenni nem egy könnyű dolog és, aki ilyesmire vállalkozik, tudja, hogy életre szóló kötelezettségekkel jár. Ha elköteleződésről van szó, ők aztán nem fogják menekülőre!

kutya-kedvelok-jo-felesegek-02

3 – Tudják, hogy dobjanak el egy labdát

Tudják, hogyan kell labdázni és legfőképpen, hogy hogyan kell eldobni egy labdát. De úgy igazán. Mégis hogyan lenne bárki képes nem szeretni egy lányt, aki ilyen képességek birtokában áll, mint a labdadobás?

4 – Jók az osztozkodásban

Sokszor osztják meg az ágyukat, a kanapéjukat, a kertjüket vagy az ÉTELÜKET kutyusaikkal, így valószínűleg az sem okozna komolyabb lelki összeroppanást számukra, ha a férjükkel kellene osztozkodni – főleg ha ők is bevetik a szomorú kiskutya tekintetet.

5 – Hűségesek

Abból adódóan, hogy gyakran (na, jó, szinte mindig) a kutyát helyezik mindenek elé, az is kikövetkeztethető, hogy lojálisak. Ha jól bánnak velük, lehet, hogy férjeik is kiérdemlik a hűségüket és egy szép napon ők kerülnek a lista első helyére. (Mármint a kutya után az első helyre.)

6 – Nem húzzák fel őket az apró gondok

Ellopott, szétrágott és miszlikekben visszakapott cipők? És a kutyatulajdonosok még ennek ellenére is ugyanúgy szeretik szőrös társukat. Szóval, esélyes, hogy az apró malőrök miatt a férjükre se fognak annyira kibukni – persze ez nem jelenti azt, hogy szét lehet rágni a cipőiket!!!!!

7 – Gondoskodóak

Olyan típusú emberek, akik bármikor feltakarítanak házi kedvencük után és nem képesek megállni, hogy ajándékot vegyenek neki a szupermarketben. Gondoljatok bele, micsoda gondoskodó feleségekké válnának!

8 – Felelősségteljesek

Egy (kettő vagy három) kutya gazdájának lenni nem kis feladat. Elviszik őket az orvoshoz, figyelnek az oltásokra, vigyáznak a kutyafrizurájukra és arra is, hogy meglegyen az esti séta. Ha felelősségteljes nőre vágynak a férfiak, akkor igazán nem kell tovább keresgélniük!

kutya-kedvelok-jo-felesegek-03

9 – Játékos a természetük

A kutyák általában megtanítják arra a gazdáikat, hogy néha nincs mit tenni, bele kell huppanni a legnagyobb hókupacba és meghemperegni vagy elengedni mindent és fogócskázni a réten és jól érezni magukat.

10 – A kutyás emberek boldogabb emberek

Ez valóban igaz! Számos kutatás szól arról, hogy a kutyatartás segít legyőzni a depressziót, csökkenti a stresszt, valamint érzelmi támogatást is biztosít. És ki nem szeretne egy ilyen boldog és lelkileg egészséges emberrel lenni?

11 – Már nagy gyakorlatuk van az anyáskodásban

Mindegy, hogy kölyökkutya koruk óta nevelik kedvencüket vagy nem, tudják, hogy néha lemondásokkal és nehézségekkel jár gondoskodni valakiről, akit úgy szeretnek, mintha a gyerekeik lennének. Sétáltak már ők a legkülönbözőbb időjárásban és maradtak ébren, amikor szőrös barátjuk beteg volt – úgyhogy már sejtik, hogy milyen is lesz az, amikor éjszaka fel kell kelni egy újabb jövevény miatt.

forrás; BRIDES magazin
képek: WeHeartIt

Simon Boglárka

Cikk forrása: https://princessejour.wordpress.com/2016/09/13/szereted-a-kutyakat-akkor-jo-feleseg-leszel/

Hasonló érdekes cikkeket olvashattok Simon Boglárka esküvői blogján itt: https://princessejour.wordpress.com/

Köszönjük, hogy megteszed!

Ez az űrlap arra szolgál, hogy elküld nekünk a véleményedet. Hiba, észrevétel, javaslat és építő jellegű kritika esetén KÖSZÖNJÜK az őszinteségedet!

Sending

© Házasodnál 2021 - Készítette: repyx.com

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?