Valami kék

Az a fránya…

Valami kék

Az utóbbi pár lagzim alkalmával elgondolkodtam a különböző esküvői hiedelmeken, babonákon. Nem is nevezném már babonáknak, mert ezek szerves részét képezik az előkészületeknek és a Nagy Napnak is, teljes mértékben beépültek a 21. század esküvői világába.

Legfőképp a „valami kék” esküvői szokáson gondolkodtam el, ami a tisztaságot jelképezni. A menyasszonyok nagytöbbsége a lánybúcsúján általában megkapja azt a tárgyat, ami betölti ezt a szerepet, ez az esetek nagy százalékában a harisnyakötő, ami véleményem szerint nem épp a legpraktikusabb viselet. A nem megfelelő méret választás az esküvő napján elég kellemetlen pillanatokat okozhat: lecsúszik a bevonulás alkalmával, vagy a gyaloglás közben – ennek szemtanúja is voltam -, szorítja az ara combját, vagy fölhorzsolja.

A barátnők vagy esetleg a menyasszony nem nagyon szokott időt fordítani arra, hogy a tökéletes méretet válassza, pedig kellene, ha már ennek a viselése mellett dönt, vagy ha a barátnők ilyen ajándékkal lepik meg, ami mellesleg nem is praktikus, és drága is, sőt még nem is látszik. Ezért gondoltam, hogy adok pár tippet, hogy ha mertek eltérni a kék harisnyakötő viselésétől, akkor az alábbi képek nyújtsanak némi útmutatást. Figyeljetek azért a kék választásánál, hogy találjon esküvőtök jellegéhez, stílusához.

Remélem sikerült inspirációt kapnotok. Legyetek merészek és gyönyörűek az esküvőtok napján. Sok boldogságot.

Köllő Nóra – Esküvői Cmv és szervező

Nóra adatlapját megtekintheted IDE kattintva!

Köszönjük, hogy megteszed!

Ez az űrlap arra szolgál, hogy elküld nekünk a véleményedet. Hiba, észrevétel, javaslat és építő jellegű kritika esetén KÖSZÖNJÜK az őszinteségedet!

Sending

© Házasodnál 2021 - Készítette: repyx.com

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?