Fórumok

Használati útmutató a fórumhoz (1)Megtekintés

Az alábbi lista az előre kialakított fórumokat tartalmazza.

Szolgáltatók és Érdeklődők egyaránt beléphetnek bármelyik nyilvános fórumba, annak nevére vagy ikonjára kattintva.

A név előtt található ikon színe lehet piros vagy szürke (csak regisztráció esetén látható). A piros ikon azt jelenti, hogy olvasatlan témakört tartalmaz, a szürke pedig azt, hogy az adott fórum minden témakörét elolvastad.

Ezek színei folyamatosan változnak az aktivitástól függően.

Fontos, hogy a megfelelő fórumba lépj be (pl: eladás esetén az Eladó fórumba), hogy könnyen megtaláld ami érdekel. Kérdés/Hírdetés esetén is ugyan ilyen fontos, mert a megfelelő fórumba belépve saját témakört hozhatsz létre (Szolgáltatók és Érdeklődőd egyaránt - a funkció csak regisztrált tagok számára elérhető).

Pl: keresel egy bizonyos típusú menyasszonyi ruhát, ezen esetben belépsz a Keresek fórumba, ha még nem szerepel a tiéddel azonos témakör, akkor nyugodtan indíthatsz egyet - Keresek YX típusú ruhát - címmel és még képet, videót is linkelhetsz a kérdésedhez.

Amennyiben a listában lévő fúrumok egyikébe sem illik bele a kédésed/közlendőd, új forum típust is javasolhatsz a jobb alsó sarokban található borítékot használva.

Köszönjük, hogy megteszed!

Ez az űrlap arra szolgál, hogy elküld nekünk a véleményedet. Hiba, észrevétel, javaslat és építő jellegű kritika esetén KÖSZÖNJÜK az őszinteségedet!

Sending

© Házasodnál 2021 - Készítette: repyx.com

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?