Balázs Árpád

Tetszenek Balázs Árpád referenciái? Mutasd ki, hogy mennyire kedveled, oszd meg az adatlapját.
Kedves Érdeklődő / Szolgáltató, megjelent a Házasodnál esküvői fórum!
Amennyiben keresel, eladnál, vagy vásárolnál bármit a témakörben, nyugodtan használd a fórumot IDE kattintva.
Kezdeményezhetsz saját témakört és más által indítottakhoz is hozzászólhatsz.
A fórum ennél is többről szól, használata ingyenes, próbáld ki most!
Általános információk
Cég neve / Saját név

Balázs Árpád

E-mail cím

arpi@balazsfoto.com

Telefonszám

0740173206

A Szolgáltatóról
Képviselő neve

Balázs Árpád

Ország

Románia

Megye

Hargita

Város / Vidék

Csíkszereda

Ebben vagyok egyedi

fotó

Rólam

A fotózás iránti szeretet 7. osztályos koromba gyökerezik. Volt egy osztálytársam, akinek a szülei fényképészetet működtettek, és néha bementünk. Megtetszett az a légkör, a különböző képek látványa. A negatívokról egy másik barátommal előhívtuk a képeket, a fürdőszobában rávetítettük lejárt fotópapírra. Amikor jobban kezdett menni, családi összejöveteleken fényképeztem. Valahogy így kezdődött a „pályafutásom”.
Az esküvőfotózás műfaja attól más, hogy nincs mód ismétlésre, nem áll rendelkezésre több óra vagy akár fél nap egy jó kép elkészítéséhez. Amit reggeltől másnap hajnalig fotózol, az mind jó kell legyen. A fodrásztól és a sminkestől kezdve a torta felvágásáig jól kell teljesíteni.
A mai napig adrenalinbombaként hatnak rám ezek a pillanatok, ilyenkor a plafonig ugrik az ember pulzusa. Ugyanakkor nem minden a fotóson múlik: ahhoz, hogy nagyon jó képek készülhessenek, a fiatal párnak is partnernek kell lennie. Ha nem néznek egymásra, amikor az esküt mondják, ha nem szívből jönnek az érzéseik, akkor bármilyen jó lehet a fényképész és bármennyire lehet csúcsminőségű a gépe, nem lesznek jó képek.
A fehér-fekete képek a kedvenceim, ezeken az érzelmek kerülnek előtérbe, nem vonja el a figyelmet a szín és a csillogás. Emellett igyekszem kizárni a műfényt, a természetesség híve vagyok.

Honlapom

http://www.balazsfoto.com/

Facebook profilom

https://www.facebook.com/BalazsArpad/

Köszönjük, hogy megteszed!

Ez az űrlap arra szolgál, hogy elküld nekünk a véleményedet. Hiba, észrevétel, javaslat és építő jellegű kritika esetén KÖSZÖNJÜK az őszinteségedet!

Sending

© Házasodnál 2021 - Készítette: repyx.com

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?