Bereczki Istvan/ beredesign photography

Tetszenek Bereczki Istvan/ beredesign photography referenciái? Mutasd ki, hogy mennyire kedveled, oszd meg az adatlapját.
Kedves Érdeklődő / Szolgáltató, megjelent a Házasodnál esküvői fórum!
Amennyiben keresel, eladnál, vagy vásárolnál bármit a témakörben, nyugodtan használd a fórumot IDE kattintva.
Kezdeményezhetsz saját témakört és más által indítottakhoz is hozzászólhatsz.
A fórum ennél is többről szól, használata ingyenes, próbáld ki most!
Általános információk
Cég neve / Saját név

Bereczki Istvan/ beredesign photography

E-mail cím

beredesign_hemi@yahoo.com

A Szolgáltatóról
Ebben vagyok egyedi

“Mindig is arról álmodtam, hogy egyszer esküvő fotós leszek.”

Rólam

Talán ott kezdeném a bemutatkozást, mindig is arról álmodtam, hogy egyszer esküvő fotós leszek.  A fotózás iránti szeretetem és parányi tehetségem egy ajándék a Teremtőmtől. Nagyapám (APO) ahogy mi unokák szólítsuk, korábban festegetett, rajzolt. Az én aktivitásom a képszerkesztéssel paint-el indult és így haladtam fel a lépcsőn.

Nagy öröm volt a szívemben mikor kezembe kaphattam egy digitális fényképezőt es azon keresztül nézhettem a körülöttem lévő világot. Ám a fotográfia iránti érdeklődés 2008 derekán hirtelen feltámadt, ekkor vettem első DSLR gépem. 2 évre volt szükség, hogy elhagyjam egyik rossz szokásomat a “point’n’shoot” – mindenre kattintok, mintha csak a szempillám rebbenne – kezdő fotós betegséget. Nagyon sokat jelentett nekem, amikor megnyertem első pályázatom. 2011-ben volt egy portré pályázat, és amikor utána olvastam a „Portré” szó jelentésének elkezdtem portrékat készíteni. Azóta nagyon sok esküvőn, keresztelőn volt lehetőségem kamatoztatni tudásom, lencsén keresztül szemlélni egy egy fontos pillanatot és izgatottan várni a boldogító „IGENT” akár a mennyasszony illetve vőlegény. Ez számomra nem csupán egy „szakma” az életem részévé vált azóta, minden egyes fotónak története van, legyen szó egy elkapott pillanatról akár egy előre beállított fotóról.

Facebook profilom

https://www.facebook.com/Beredesign-photography-287903141221709/?fref=ts

Köszönjük, hogy megteszed!

Ez az űrlap arra szolgál, hogy elküld nekünk a véleményedet. Hiba, észrevétel, javaslat és építő jellegű kritika esetén KÖSZÖNJÜK az őszinteségedet!

Sending

© Házasodnál 2021 - Készítette: repyx.com

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?