Prónay-kastély

Tetszenek Prónay-kastély referenciái? Mutasd ki, hogy mennyire kedveled, oszd meg az adatlapját.
Kedves Érdeklődő / Szolgáltató, megjelent a Házasodnál esküvői fórum!
Amennyiben keresel, eladnál, vagy vásárolnál bármit a témakörben, nyugodtan használd a fórumot IDE kattintva.
Kezdeményezhetsz saját témakört és más által indítottakhoz is hozzászólhatsz.
A fórum ennél is többről szól, használata ingyenes, próbáld ki most!
Általános információk
Cég neve / Saját név

Prónay-kastély

E-mail cím

sales@pronaykastely.hu

A Szolgáltatóról
Ebben vagyok egyedi

Esküvője teljes időtartamára kizárólagos használatot biztosítunk. Mondja ki a boldogító igent a dísztó kis szigetén, készítsék el kreatív fotóikat a természetben, költsék el esküvői vacsorájukat és mulassanak a lakodalmukon a kastély parkjában, korhű szalonjaiban, vagy modern rendezvénytermében, pihenjék ki a nagy napot a kastély álomszép nászutas lakosztályában, mely éjszakát ajándékba adjuk az ifjú párnak.

Rólam

A Prónay-kastély Alsópetényben, egy hangulatos nógrádi faluban, a Nyugat-Cserhát festői völgyében fekszik, nyugalmas, világtól elzárt helyen, mégis Budapesthez és a reptérhez közel.
Különleges rendezvény- és konferencia helyszínek
A helyreállított Nagykastély korhű termei rendezvények helyszíneként, a Kiskastély eredeti funkciójának megfelelően reprezentatív szálláshelyként éledt fel, és az új, modern épületek (Vendégház, Fürdőház) hosszú távon fenntartható épületegyüttes létrejöttét eredményezték.
A Nagykastély alatt húzódó Borpince, a gyönyörű park, a majorsági épület műemléki részében kialakított konferenciaterem, valamint a 2014-ben nyílt új rendezvény- és konferenciaterem további helyszíneket kínálnak céges és privát eseményekhez, konferenciákhoz, rendezvényekhez.

Facebook profilom

https://www.facebook.com/pronay.kastely/?fref=ts

Köszönjük, hogy megteszed!

Ez az űrlap arra szolgál, hogy elküld nekünk a véleményedet. Hiba, észrevétel, javaslat és építő jellegű kritika esetén KÖSZÖNJÜK az őszinteségedet!

Sending

© Házasodnál 2021 - Készítette: repyx.com

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?